Villaggio Planetarium Resort Bibione

U boekt deze heerlijke last minute naar Villaggio Planetarium Resort Bibione nu supervoordelig via Sunweb. Smullen tijdens de Spaghetti Party

386.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 161356 Categorieën: ,

Beschrijving Accomodatie: Het gezellige Villaggio Planetarium Resort ligt vlak bij het gezellige centrum van Bibione en is een ideaal vakantieadres voor jong en oud. Er is dagelijks animatie en een grandioos activiteitenprogramma. Om nog maar te zwijgen over alle gratis extra’s die je krijgt…

Er is een hoop te doen in en rondom Villaggio Planetarium. Om te beginnen vind je op het park maar liefst 4 zwembaden, een spectaculaire waterglijbaan en een bubbelbad. Daarnaast is er speelgelegenheid voor de kinderen, zijn er gratis fietsen te huren en wordt er wekelijks een heuse Spaghetti Party georganiseerd, met dans, muziek en entertainment voor iedereen. 

Zin in een dagje strand? Stap op de gratis shuttle bus die gratis ieder half uur rijdt en droom weg op een van de strandbedjes. Oh ja, handig om te weten is dat je op het strand gratis gebruik kunt maken van WiFi. Dus mocht je je telefoon of tablet willen meenemen, dan kun je hier gewoon online.

Lekkerbekken opgelet: als gast van Villaggio Planetarium resort krijg je een uitnodiging om deel te nemen aan een wijn- en olijfolie proeverij bij Capo di Vigna in Bibione. Tijdens de proeverij kun je naast heerlijke wijnen en olijfolie ook lekkere kaasjes en worstjes proeven. Bovendien krijg je de gelegenheid om iets te kopen voor thuis.

In de omgeving is van alles te beleven. Zo kun je een bezoek brengen aan de kleurrijke markt of aan de dierentuin Parco Zoo Punta Verde. Ook ben je vanaf hier in mum van tijd in de romantische waterstad Venetië.

Informatie over de regio en stad:

Lees hier meer over Bibione

Specificaties: Villaggio Planetarium Resort Bibione

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Villaggio Planetarium Resort Bibione
Villaggio Planetarium Resort Bibione

386.00

Shopping cart