Resort Pierre et Vacances Normandy Garden

U boekt deze heerlijke last minute naar Resort Pierre et Vacances Normandy Garden nu supervoordelig via Sunweb. Er even lekker tussenuit

354.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 115521 Categorieën: ,

Beschrijving Accomodatie:

Resort Pierre et Vacances Normandy Garden is eigenlijk een leuk, klein, Normandisch dorpje. Een vakantiedorp, dat midden in een bosrijke en heuvelachtige omgeving ligt. De charmante appartementen en bungalows zijn in een typisch Normandische stijl gebouwd.

Je vindt het hoofdgebouw in het midden van het resort. Resort Pierre et Vacances Normandy Garden heeft ook een eigen restaurant. Hier kun je genieten van de Normandische keuken en van heerlijke desserts, natuurlijk is er ook een kindermenu. Kinderen zullen ook weg zijn van het zwemparadijs. Niet alleen is er een verwarmd buitenbad, ook is hier een overdekt waterpark. Met al die glijbanen, bubbelbaden, hot tubs en zwembaden kun je het natuurlijk geen gewoon binnenbad noemen.

De omgeving biedt ook ontzettend veel leuke activiteiten. Je kunt de prachtige omgeving mooi leren kennen vanaf een paardenrug, maar zeker zo mooi vanaf de fiets of tijdens het wandelen. Zo dicht bij de zee vind je natuurlijk ook een hoop leuke uitdagende watersporten, maar ook veel mogelijkheden om gewoon een mooi stuk te varen. Mogelijkheden genoeg dus.

Informatie over de regio en stad:

Lees hier meer over Branville

Specificaties: Resort Pierre et Vacances Normandy Garden

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Resort Pierre et Vacances Normandy Garden
Resort Pierre et Vacances Normandy Garden

354.00

Shopping cart