Résidence Pierre & Vacances Les Jardins de la Côte d’Opale

U boekt deze heerlijke last minute naar Résidence Pierre & Vacances Les Jardins de la Côte d’Opale nu supervoordelig via Sunweb. Verwarmd zwembad

555.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 113781 Categorieën: ,

Beschrijving Accomodatie:

Résidence Pierre & Vacances Les Jardins de la Côte d’Opale ligt vlak bij het strand van Le Touguet-Paris-Plage. Zoals de naam van het vakantieverblijf al verklapt, is de bijnaam van dit stuk kust de ‘Opaalkust’. Lekker zwemmen kun je ook bij Résidence Pierre & Vacances Les Jardins de la Côte d’Opale zelf. Het ruime zwembad is verwarmd, dus je hoeft niet te bibberen na de eerste duik.

Wil je dan toch lekker naar het strand, dan kun je natuurlijk de auto pakken. Je kunt ook fietsen huren bij Résidence Pierre & Vacances Les Jardins de la Côte d’Opale. Het is ongeveer 2 kilometer naar het strand, dat is dus prima te doen op te fiets. Het centrum met alle restaurants is ook op 2 kilometer. ’s Avonds eerst wat lekker eten en een glaasje wijn drinken wordt dankzij de fiets dan toch mogelijk.

Alle accommodaties hebben een eigen balkon of eigen terras, altijd helemaal gemeubileerd. Natuurlijk geldt dat ook voor de andere kamers van de accommodaties.

Informatie over de regio en stad:

Lees hier meer over Le Touquet-Paris-Plage

Specificaties: Résidence Pierre & Vacances Les Jardins de la Côte d’Opale

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Résidence Pierre & Vacances Les Jardins de la Côte d’Opale
Résidence Pierre & Vacances Les Jardins de la Côte d’Opale

555.00

Shopping cart