Résidence Les Parcs de Grimaud

U boekt deze heerlijke last minute naar Résidence Les Parcs de Grimaud nu supervoordelig via Sunweb. Dicht bij het strand

562.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 115823 Categorieën: ,

Beschrijving Accomodatie:

Résidence Les Parcs de Grimaud heeft echt een geweldige locatie. Midden in het park van Grimaud, tussen het Maures-Massief en de Middellandse Zee in. De accommodaties passen ook helemaal bij deze ligging. De bouwstijl is typisch Provençaals en de vakantiewoningen zijn omgeven door veel groen.

Je hebt hier ook allerlei faciliteiten. Je kunt natuurlijk heerlijk zwemmen, maar ook tennissen, golfen, volleyballen en voor kinderen is er een apart speelterrein. Het is ook wel heel erg lekker om op het zonneterras naast het zwembad. Onder een parasol, met een boek. Heerlijk niet waar?

De omgeving is per auto heel goed te verkennen, maar je kunt de auto ook gemakkelijk eens laten staan. Résidence Les Parcs de Grimaud verhuurt namelijk ook fietsen! Saint Tropez is op 10 kilometer afstand, je zou er dus heen kunnen fietsen. Hoewel het dan ook weer heel leuk is om Saint Tropez te bereiken met één van de vele ferrydienstjes. 

Informatie over de regio en stad:

Lees hier meer over Grimaud

Specificaties: Résidence Les Parcs de Grimaud

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Résidence Les Parcs de Grimaud
Résidence Les Parcs de Grimaud

562.00

Shopping cart