Luna Park Hotel Yoga & Spa

U boekt deze heerlijke last minute naar Luna Park Hotel Yoga & Spa nu supervoordelig via Sunweb. Dagelijks gratis yoga-, meditatie- en tai chi lessen

224.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 6241589 Categorieën: ,

Beschrijving Accomodatie: Het mooie Luna Park Hotel Yoga & Spa ligt op slechts een klein stukje wandelen van het langgerekte strand. Samen met Hotel Luna Club vormt dit hotel één geheel: de twee hotels zijn met elkaar verbonden door het zwembad in het midden en de receptie.

Luna Park en Luna Club staan bekend om de goede ligging en de luxe faciliteiten. Zo kun je ontspannen in de jacuzzi, een duik nemen in het verwarmde binnenzwembad of een fijne massage reserveren. Heb je zin om te sporten? Speel dan een potje beachvolleybal of breng een bezoek aan het fitnesscentrum. Wanneer je ook nog iets van de omgeving wilt zien, kun je bij het hotel fietsen huren en de streek verkennen.

Luna Park Hotel Yoga & Spa is een ‘slow travel’ hotel. Daarom hangt er bij het zwembad een relaxte sfeer: je kunt hier heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Wil je extra relaxen? Dat kan! De hele dag wordt er op het strand of in het yoga-zaaltje van het hotel (met binnenzwembad) gezorgd voor yoga, meditatie, tai chi en watsu. Ook is er sinds kort een adults only zone om nog meer te relaxen.

Informatie over de regio en stad:

Lees hier meer over Malgrat de Mar

Specificaties: Luna Park Hotel Yoga & Spa

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Luna Park Hotel Yoga & Spa
Luna Park Hotel Yoga & Spa

224.00

Shopping cart