Hotel Lambi Resort

U boekt deze heerlijke last minute naar Hotel Lambi Resort nu supervoordelig via Sunweb. Maar liefst twee zwembaden

479.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 6165160 Categorieën: ,

Beschrijving Accomodatie:

Selections Hotel Lambi Resort is een hotel exclusief in het aanbod van Sunweb. Er zijn meerdere lage gebouwen die omgeven zijn door een mooie tuin. Na het ontbijt biedt één van de zwembaden verkoeling en veel waterpret. Terwijl jij op je ligbedje geniet van de zon, genieten de kinderen in het aparte kinderbad met de paddelstoelvormige waterval. Heb je trek gekregen? Bestel een een ijsje of een lekkere snack in de poolbar, het is tenslotte vakantie en all inclusive. 

Liever iets actiefs doen? Met de fiets (3 dagen inbegrepen) ben je zo in Kos-Stad. Het centrum heeft van alles te bieden; mooie bezienswaardigheden, leuke marktjes en natuurlijk veel bars met een gezellig terras. De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht, bieden een relaxte sfeer en na een zomerse dag is het hier fijn ’thuis’ komen. In het restaurant staat er elke dag een buffet voor je klaar met drie keer in de week maaltijden die gebaseerd zijn op een leuk thema.

Sparky, de Sunweb vakantiemascotte zorgt er in juli en augustus voor dat kinderen het naar hun zin hebben. Zes dagen in de week begint de dag in de Sparky Kids Club, met de Sparky theme song inclusief bijbehorende dans. Na deze vrolijke start zijn er activiteiten als schatzoeken, t-shirt verven en diverse sport- en waterspellen.

Informatie over de regio en stad:

Lees hier meer over Kos-Stad

Specificaties: Hotel Lambi Resort

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Hotel Lambi Resort
Hotel Lambi Resort

479.00

Shopping cart