Appartementen Zafiro Tropic (voorheen Viva)

U boekt deze heerlijke last minute naar Appartementen Zafiro Tropic (voorheen Viva) nu supervoordelig via Sunweb. Leuk voor de hele familie

1,154.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 128695 Categorieën: ,

Beschrijving Accomodatie: Appartementen Zafiro Tropic is een fantastische plek voor een geweldige vakantie! Het heeft vele faciliteiten voor jong en oud en ligt op een klein stukje lopen van het schitterende, brede strand van Alcudia, niet ver van de mooie, grote haven met winkels, bars en restaurants.

Appartementen Zafiro Tropic heeft een groot, onregelmatig gevormd zwembad met daaromheen een terras waar je uren kunt genieten van het zonnetje. Voor kinderen is er ook nog een apart zwembad met een ontzettend leuke piratenboot en meerdere glijbanen. Aan rustzoekers is gedacht; zij kunnen bij het 18+ zwembad een dutje doen op een luxe ligbed.

Houd je van sport en spel dan zit je hier goed! Je kunt meedoen met spellen als minigolf en volleybal en je hebt de mogelijkheid om te fitnessen of fietsen te huren en zo de prachtige omgeving te verkennen. De kleinste vakantiegangers kunnen hun energie kwijt op het springkussen en op het enorme klimrek. Alsof dat niet genoeg is, staat er ook nog een leuk team klaar om met hen te knutselen, leuke spellen te doen en te dansen tijdens de minidisco. Soms mogen ze zelfs meedoen in de avondshow!

Informatie over de regio en stad:

Lees hier meer over Alcudia

Specificaties: Appartementen Zafiro Tropic (voorheen Viva)

Land

Regio

Stad

Verzorgingstype

Appartementen Zafiro Tropic (voorheen Viva)
Appartementen Zafiro Tropic (voorheen Viva)

1,154.00

Shopping cart